Skip to content
7 fős apartman

HUNOR JÁZMINVIRÁG APARTMAN

Apartman

Balatonlelle centrumában a Jázminvirág u. 5. sz. alatt található a Szabadstrandtól egy utcányira, a Balaton parttól 50 m távolságra. A 4 lakásos társasházban kiadó az 1. emeleti 75 nm-es lakás, benne 3 hálószoba és nappali + étkező, konyha, fürdőszoba + wc és két erkély biztosítja a vendégek kényelmes elhelyezést. A két nagyobb hálószobában 2 személyes franciaágy, a kisebb hálóban 2 db egyszemélyes fotelágy, a nappaliban kétszemélyes kihúzható kanapéágy garantálja maximum 7 fő kényelmes elhelyezését. Nappali + étkezőben légkondicionáló berendezés van. A társasháznak nagy zárt udvara van füves és térkövezett területtel, ahol a gyerekek szabadon játszhatnak. Az udvarban található szalonna sütő, a gyereknek kialakított homokozó és hinták. Az apartman ház udvarán belül egy gépkocsi részére automata kapus beállás is biztosított.

Az apartman műszaki felszereltsége: sík képernyős műholdas tv, wifi, mikrohullámú sütő, vízforraló, kávéfőző, kenyérpirító, elektromos tűzhely, hűtőszekrény, konyhai edények, evőeszközök stb., ruhaszárító, mosógép.

Apartmanunk Balatonlelle központjától 1-2 perc sétára helyezkedik el. Balatonlellén hatalmas vidámpark és állandó cirkuszi társulat működik (Magyar Nemzeti Cirkusz) a főszezonban. A Napfénystrand, mely 5 perc sétával elérhető szállásunkról, a gyermekes családok kedvence, homokos partja és játszótere, élménymedencéi miatt is. Amennyiben szükséges előre egyeztetve gyerek wc ülőkét, bilit, műanyag kismotort, gyerek etetőszéket tudunk biztosítani.


Főszezon: Június 16. – Augusztus 31.

A főszezonban minimum 5 éjszakára tudunk vendéget fogadni. Legkorábban 14.00 óra érkezéssel és legkésőbb 10.00 órás távozással.

Az elő- és utószezonban minimum 3 éjszakára tud nálunk foglalni!

NTAK szálláshely azonosító: MA20008684

Apartman foglaltsági naptára

Naptár betöltése...
-
Elérhető/Erhältlich bei
22
-
Lefoglalva/Reserviert
22
-
Függő/Hängt von ab.
22
-
Nem elérhető/Nicht verfügbar

Név/Name:*:

E-mail*:

Telefonszám/Telefonnummer*:

Érkező felnőttek/Ankommende Erwachsene*:

Érkező gyermek/Ankommende Kinder*:

Egyéb üzenet/Andere Nachricht:

captcha

Foglalja le a táblázat és az adatbeviteli mezők kitöltésével! Foglalását hamarosan a megadott e-mail címén visszaigazoljuk!

Kényelmes jól felszerelt, vízközeli szálláshely!

A HUNOR JÁZMIN APARTMAN vízközeli magánszálláshely Balatonlelle frekventált helyén található. Az apartmanok igényesen berendezettek, klímával felszereltek. Pihenjen nálunk családjával vagy akár barátaival!

5/5

Miért minket válasszon?

Ingyenes WIFI

Szálláshelyen ingyenes WIFI lehetőség!

Jó helyszín

Szálláshely Balatonlellén a központban található de mégis jól megközelíthető!

Családbarát

Szálláshelyünk családbarát, így bátran ajánljuk családok számára!

További kérdése lenne?

Forduljon hozzám bizalommal!

Dr. Dancs Csilla

Tel: 06 70 5140 100 / Email: hunorapartmanok{@}gmail.com